Actueel

Praktijkwijziging

Na volle jaren van werken met wachtenlijsten en patiëntenstops, heb ik besloten om de praktijk in te krimpen. Om die reden ben ik vanaf januari 2018 overgestapt van de NVKH naar een andere beroepsvereniging, het CATcollectief. Voor mij betekent dit een betere balans tussen werk en privé, zodat ik u de hoge kwaliteit van zorg kan blijven geven die u van mij mag verwachten. Voor u is het gevolg dat de consulten niet langer door de zorgverzekeraars vergoed worden.

Voor sommigen verandert er niets, omdat veel mensen immers de extra zorgkosten al uit eigen zak te betalen. Als voor u de hoogte van de consulttarieven echter een drempel is, mag u altijd contact opnemen en informeren naar de mogelijkheden.

Beroepsorganisatie CAT

U bent verzekerd van de benodigde kwaliteitseisen die gesteld worden aan iedere uitvoerende klassiek homeopaat. Bovendien mag u rekenen op uitgebreide praktijkervaring en vakkennis van minstens 15 jaar praktijkvoeren.

De praktijk is aangesloten bij Klachtenportaalzorg

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter. Alle zorgaanbieders moeten vanaf 1 januari 2017 aangesloten zijn bij een erkende geschilleninstantie.

.

CAT

.

Afbeeldingsresultaat voor nieuws