Actueel

Praktijkwijziging

Na drukke jaren van werken met wachtenlijsten en patiëntenstops, heb ik besloten om de praktijk in te krimpen. Om die reden stap ik over van de NVKH naar een andere beroepsvereniging (CATcollectief). Voor mij betekent dit een betere balans tussen werk en privé, zodat ik u de hoge kwaliteit van zorg kan blijven geven die u van mij mag verwachten. Maar het gevolg is dat de consulten niet langer door de zorgverzekeraars vergoed worden. Voor veel mensen verandert er niets, omdat steeds vaker gekozen wordt om extra zorgkosten uit eigen zak te betalen. Om u tegemoet te komen zijn de tarieven verlaagd. Toch kan de hoogte van het consulttarief een drempel zijn. U mag altijd contact opnemen als dit het geval is en informeren naar de mogelijkheden.

Beroepsorganisatie

Vanaf januari 2018 stap ik als erkend HBO-Registerhomeopaat over van beroepsvereniging NVKH naar het CAT collectief, zodat u verzekerd blijft van de benodigde kwaliteitseisen die gesteld worden aan iedere uitvoerende klassiek homeopaat. Bovendien mag u rekenen op uitgebreide praktijkervaring en vakkennis van minstens 15 jaar praktijkvoeren.

De praktijk is aangesloten bij Klachtenportaalzorg

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) bepaalt dat zorgcliënten klachten en geschillen over een zorgaanbieder aan een erkende geschilleninstantie moeten kunnen voorleggen. Dit biedt cliënten een laagdrempelig alternatief voor de gang naar de rechter. Alle zorgaanbieders moeten vanaf 1 januari 2017 aangesloten zijn bij een erkende geschilleninstantie.

.

CAT

.

Afbeeldingsresultaat voor nieuws